Over ons

Inspirerende werkplek

Heartbeat Magazines is gevestigd in het Klokgebouw op Strijp-S (Eindhoven) en maakt deel uit van de coöperatie Founded By All. Founded By All bestaat uit ondernemers op het gebied van design en techniek die samenwerken en elkaar versterken. Een inspirerende omgeving dus, waar alle ruimte is voor brainstormsessies, presentaties of gewoon een goed gesprek met een kop koffie.
Heartbeat Magazines is opgericht door Iris Meijer vanuit een persoonlijke drijfveer om meer bezig te zijn met kwalitatieve content en het verbinden van mensen. Zij is het eerste aanspreekpunt tijdens de samenwerking. Samen met een team van professionals gaat zij aan de slag om de kern van uw organisatie te vatten in een mooi relatiemagazine dat écht effect heeft.

Iris Meijer | Ontwerper & Tekstschrijver

“Ja, er zijn genoeg onderzoeken en feiten die bevestigen waar ik in geloof: een magazine is het meest effectieve communicatiemiddel. Een relatiemagazine biedt de verdieping en menselijke insteek die een website of brochure vaak mist. Maar dat is niet waarom ik dit doe.

Het is simpel: mijn hart ligt bij het vertellen van verhalen in tekst en beeld. Ik doe dat graag samen met een team van getalenteerde mensen, uit mijn eigen netwerk of uit die van jou.

De gezamenlijke motivatie −waar doen we het ook alweer voor− naar boven halen en zo werknemers of donateurs weer betrokken maken. Dat wens ik elke organisatie toe.”

“Ik geloof in de kracht van verdieping. Verdieping in de mens achter het bedrijf, verdieping in de waarden van een organisatie.”

Netwerkpartners

Eline de Jager

Eline de Jager

Fotograaf

Bij de foto’s van Eline spat de creativiteit ervan af. De details, kleuren, licht inval; alles klopt gewoon. Het leven (letterlijk want babies fotograferen kan ze als de beste), relaties, contact met elkaar zijn thema’s die je veel terug ziet in haar foto’s.
Lindialoog

Lindialoog

Communicatie & social media

Wil je meer bereik voor je bedrijf en magazine? Linda is een communicatiestrateeg die precies weet hoe jouw magazine de de optimale aandacht krijgt.
Edwin Duinkerken

Edwin Duinkerken

Webdeveloper

Liever een digitaal magazine in plaats van papier? Dan gaan we met Edwin om tafel zitten. Deze coffeelover en webdeveloper staat altijd open voor creatieve ideeën en zorgt dat alles technisch perfect werkt.
Peter Blees

Peter Blees

Tekstschrijver

Peter heeft al ruim 30 jaar ervaring in het schrijven van teksten en bedenken van originele invalshoeken. Hij werkt o.a. voor onderwijs- en zorginstellingen en makelaarsbedrijven.
Angela Ross-Faessen

Angela Ross-Faessen

Tekstschrijver

Tekstschrijver met juridische achtergrond, maar vooral Angela schrijft het liefst over mensen. Human interest is dan ook het genre waar ze zich het liefst mee bezig houdt. Met haar levendige teksten, interessante onderwerpen en invalshoeken is zij een geweldige aanvulling van het team.

+316 492 64 059

info@heartbeatmagazines.nl